O tym makaronie krążą powoli legendy, ale naprawdę warto go spróbować bo jest MEGA prosty, MEGA pyszny i BARDZO szybki! Jedyne co musisz zrobić to wrzucić kilka produktów do naczynia ...
Być może sam pomysł na tą potrawę brzmi dla Was dziwnie i nietypowo, ale zaufajcie mi, to jest obłędnie pyszne. Dobrej jakości ser feta, usmażony w panierce z dodatkiem płynnego ...
Pasty z pieczonych warzyw często pojawiały się na moim blogu, korzystaliście już na pewno z przepisów na baba ganoush - pastę z pieczonego bakłażana, czy muhammara - pastę z pieczonej ...
Pokazywałam Wam już przepisy na szakszukę klasyczną, taką z boczkiem, kurkami czy fasolą, a także tą w w wersji zielonej. To danie można robić w niezliczonej ilości wersji i zawsze ...
Połączenia smaków - już nie raz mieliście okazję widzieć tego typu przepisy na moim blogu. Wielokrotnie dodawałam owoce do sałatki lub do mięsa, czasem zastanawialiście się jak to smakuje ale ...
Uwielbiam galette za ten rustykalny wygląd tarty, genialny smak i prostotę przygotowania. Dotychczas na blogu pokazywałam Wam tylko wersję słodką na tartę z jabłkami, którą właściwie możecie zrobić z dowolnymi ...
Ten przepis to urozmaicenie tradycyjnej greckiej sałatki. Dodałam do niej pyszną i pożywną kaszę quinoa - tym razem w wersji jasnej, ale fantastycznie będzie wyglądała też wersja czerwona lub czarna. ...
Dzisiejsza sałatka z bobu to fajny sezonowy przepis, zatem zróbcie go póki bób dostępny jest w sklepach i na straganach. Stopień ugotowania bobu dostosujcie do własnych upodobań, pamiętajcie jednak, że ...
Dziś mam dla Was prosty przepis na fantastyczne i aromatyczne danie - dorsz z warzywami. Do przygotowania używacie jedynie odrobiny oliwy z oliwek, a całość robi się na parze w ...
To idealne w smaku kolacyjne danie przygotujecie w 20 minut. Wybierzcie świeżą polędwicę, zagwarantuje ona doskonały smak tego dania. Jeśli nie macie krajalnicy do pokrojenia idealnych cienkich plasterków użyjcie bardzo ...
Kilka miesięcy temu proponowałam Wam Bruchettę z pomidorami. Dziś ten same przepis ale na tostach.Potrzebujecie do jego przygotowania właściwie jakiegokolwiek pieczywa, może być już nie pierwszej świeżości. Ja dodałam tym razem jeszcze plasterek ...