/Przepis powstał we współpracy reklamowej z Barilla/ Pesto alla genovese pochodzi z Ligurii z miasta Genua. To bardzo tradycyjny rodzaj sosu, do którego przygotowania wykorzystuje się oczywiście świeżą bazylię, oliwę, ...
Próbowaliście kiedykolwiek sosu mole? To przepyszny, bogaty w przyprawy sos, bardzo gęsty, ciemny. Jego tajemnicą jest odrobina gorzkiej czekolady którą dodaje się na sam koniec, dzięki temu ma nutę czekolady, ...
To jest zdecydowanie najlepszy i najbardziej soczysty pieczony kurczak, jakiego zrobiłam kiedykolwiek, a zasługą tego jest marynata z masła i nietypowy sposób marynowania mięsa "pod skórą". Kurczaka możesz podlać biały ...
Uwielbiam pad thai w każdej możliwej wersji. Tym razem zrobiłam go z kurczakiem, ale równie dobry jest z krewetkami, tofu czy warzywami. Możecie także połączyć dodatki i dodać zarówno tofu ...