Pstrąg jest idealną rybą do pieczenia w całości. Pokazywałam Wam już na blogu pstrąga pieczonego klasycznie bez sosu, a dziś przyszła pora na niesamowitą wariację smakową. Tym razem mojego pstrąga ...
Pstrąg jest idealną rybą do pieczenia w całości. Jeden pstrąg to idealna porcja ryby dla jednej osoby, wystarczy tylko trochę dodatków, krótki czas pieczenia i gotowe. Ości w pstrągu nie ...
W ten sposób możecie zrobić pstrąga tęczowego, łososia, ale i inne ryby. Pokochacie ten sposób robienia ryby no i sos chimichurri, który idealne dopełni smak ryby. 🙂 Blog nietylkopasta.pl to ...
Nie muszę Wam tłumaczyć dlaczego warto sięgać po ryby w swojej codziennej diecie, ryby z wysokiej jakości hodowli są źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych omega-3. Zawierają też kwas eikozapentaenowy (EPA) i ...
Ten przepis poznałam na jednych z warsztatów kulinarnych i bardzo polubiłam za jego niesamowitą prostotę i ten genialny smak. Wystarczy dosłownie kilka składników, odrobinka czasu, patelnia i białe wino. Pokochasz ...
Ci z Was którzy stale śledzą mojego bloga i Instagrama wiedzą, że zanim przepis pojawi się na blogu, pokazuję Wam już zdjęcie potrawy na IG. Tak było i tym razem. Ot ...