To jedna z bardziej prostych i popularnych zup które przygotowujemy w domu. Jej smak możecie dopasować do własnych preferencji, dodać fasolkę, kalafiora czy brukselkę. Dobrym dodatkiem jest też brokuł, choć ...
Szczególnie w zimowe dni rozgrzewająca zupa to podstawa. Ten przepis jest niezwykle prosty, potrzebujecie do niego dosłownie kilka składników i 15 minut swojego cennego czasu. Zupę możecie podać na wiele ...
Ciasto marchewkowe zdecydowanie polecam wszystkim wielbicielom wypieków. Ciasto ma dość ciekawą konsystencję po upieczeniu, wyczuwalne są w nim bowiem kawałki migdałów lub orzechów czy bakalii które dodacie do jego przygotowania. ...
Jeśli lubicie smak golonki, ale tradycyjna jest dla was zbyt tłusta, ta potrawa z pewnością przypadnie Wam do gustu. Gicze należy najpierw usmażyć z każdej strony a następnie piec ok ...
Ta potrawa pochodzenia francuskiego doskonale nadaje się na codzień i na przyjęcia. Jeśli użyjecie wino które lubicie potrawa przyjmie jego smak i będzie wykwintnym posiłkiem który pokochają wszyscy. Darmowy e-book ...
Proponowane przeze mnie ciasto marchewkowe jest bezmleczne i bezglutenowe. Jego jedyną wadą jest cena przygotowania. Mąka migdałowa jest zdecydowanie droższa niż zwykła, ale możecie także kupić całe migdały bez skóry ...