Faszerowane jaja można zrobić prawie z wszystkim. Dam Wam kilka pomysłów które zawsze sprawdzą się podczas świąt czy imprezy.
Zapraszam Was także na przepisy na Wielkanoc:
 – domowa biała kiełbasa
 – jajka faszerowane w 3 kolorach
 – babka majonezowa
 – babka piaskowa
 – jajka faszerowane paluszkami krabowymi
 – jajka faszerowane mango
 – łosoś marynowany w whisky
 – śledź w czosnku i majeranku
 – łosoś marynowany w koprze i wódce 
 – rolady z szynką i sałatką jarzynową
 – sałatka jarzynowa
 – jajka z awokado
 – jaja z suszonymi pomidorami
 – mazurek kajmakowy
 – przepis na pasztet
 – jajka faszerowane
Przygotowanie: ok 20 minut
Składniki:
– 5 gotowanych jaj
 – połowa awokado
 – sok z cytryny
 – 2 łyżki majonezu
 – ew szczypiorek
Przygotowanie:
Jaja ugotujcie, obierzcie i przekrójcie wzdłuż. Wyjmijcie żółtka i posiekajcie. Połowę awokado natrzyjcie sokiem z cytryny i drobno pokrójcie w kosteczkę. Wymieszajcie z żółtkami, dodajcie majonez i ew szczypior. Możecie doprawić świeżo mielonym pieprzem wtedy smak będzie bardziej wyrazisty. Masę włóżcie do ugotowanych białek.
 SMACZNEGO!






 Based on 2  Review(s)
 




